Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lasting Anti-blister Sportstrumpor HOC

250 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Set Square A line styled icon from Orion Icon Library. Storlekstabell
Storlek: L (EU 42-45)
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Anti-blister Sportstrumpor HOC

  • Tillverkad av speciellt Polypropylengarn med inbyggda silverjoner för att förhindra tillväxt av bakterier och svamp, samt reducera dålig lukt.
  • Utformad för att ge bättre värmeisolering och skydd mot blåsbildning.
  • Perfekt för vandring, trekking och andra utomhusaktiviteter.
  • Material: 40% SILTEX, 30% ACRYL, 15% ISOLWOOL, 10% NYLON, 5% ELASTHAN.

Upptäck den ultimata komforten för dina fötter med Anti-blister Sportstrumpor. Designade för att förhindra blåsbildning och hålla dina fötter torra och fräscha även under de mest krävande vandringarna.

Vandring och trekking i kan vara en utmaning, men med de rätta strumporna kan du hålla dina fötter bekväma och torra. Sportstrumpor är tillverkade av ett speciellt Polypropylengarn som innehåller silverjoner. Dessa silverjoner förhindrar tillväxt av bakterier och svamp, vilket hjälper till att minska obehaglig lukt - en viktig egenskap för alla ivriga vandrare.

Skydda mot blåsor

Dessa strumpor är inte bara designade för att hålla fötterna fräscha, de är också utformade för att ge överlägsen värmeisolering och skydd mot blåsbildning. Oavsett om du är ute och vandrar i skogen eller klättrar upp för ett berg, kommer dina fötter att vara skyddade och bekväma.

Perfekt för alla utomhusaktiviteter

De är inte bara för vandring och trekking - dessa strumpor är perfekta för alla typer av utomhusaktiviteter. Oavsett om du är ute och joggar, cyklar eller bara tar en promenad i parken, kommer dessa strumpor att hålla dina fötter torra och bekväma.

Kvalitetsmaterial för komfort och hållbarhet

tillverkade av 40% SILTEX, 30% ACRYL, 15% ISOLWOOL, 10% NYLON, 5% ELASTHAN. Denna blandning av material garanterar inte bara komfort, utan också hållbarhet. Oavsett hur tuff din vandring är, kan du lita på att dessa strumpor kommer att hålla.

Färg: Black
Storlek: L (EU 42-45)

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande