Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Bergans Fløyen Original Tight Pants Women

1 695 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: L
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Fløyen Original Tight Pants Women

Fløyen Original Tight Pants är en teknisk byxa i kroppsnära modell som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Det lätta materialet med 4-vägs stretch ventilerar bra och följer med i kroppens rörelser. Förstärkning bak och på knäna gör att byxan tål tuffa tag, oavsett om du är på tur eller tränar. Fløyen-serien är tillverkad i bärkraftigare material med mycket hög teknisk prestanda. Produkterna är mycket allsidiga, tål hög aktivitet och är så bekväma att du bara vill bege dig ut och få upp pulsen. Var och hur du rör dig är upp till dig, med Fløyen är valet ditt!

Lätt och ventilerande material med 4-vägs stretch Förstärkta paneler över säte och knän för extra hållbarhet Integrerade dragkedjor i bensluten för att passa över vandringskängor

Passform: Tights Vikt: 290 g Material: Material 1: 40 % Polyamid 40 % Polyester (Återvunnen) 20 % Elastan (Spandex) material 2: 66 % Polyamid (Nylon) 24 % Polyester 10 % Elastan (Spandex) material 3: 89 % Polyamid (Nylon) 11 % Elastan (Spandex) Tygdetaljer: Kombination av vindavvisande och vattenavvisande 4-vägs stretch, förstärkningsmaterial på utsatta ställen och Cordura® stretchmaterial. Snabbtorkande och välventilerande. Produkten innehåller bluesign® APPROVED fabrics and trimmings. Fickor: Benficka med lock och dold bakficka med dragkedja. Damask: Dragkedja med kil i benslutet för att passa över grövre kängor. Ventilation: Ingen. Ytterligare egenskaper: Reflexdetaljer. Kil mellan benen för enastående rörelsefrihet. Resår och dragsko i midjan. Bredare linning för bättre komfort och stöd. Samtliga sömmar är elastiska för bättre komfort och elasticitet.

Färg: Black
Storlek: L

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande