Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lyra Pet Hackade Jordnötter med skal

499 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 10 kg
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Hackade Jordnötter med skal

  • Premiumkvalitet för våra vilda fåglar!
  • Innehåller viktiga ingredienser för en balanserad kost.
  • Utvalda produkter av utmärkt kvalitet.
  • Högsta kvalitet från Sydamerika.

Våra hackade jordnötter med skal från Sydamerika är en riktig godbit och en uppskattad del i många fåglars kost. Premiumkvalitet och naturligt rika på protein, vitaminer och essentiella fettsyror. Dessa nötter garanterar att dina bevingade besökare håller sig mätta och friska.
 

En fest för fåglarna

Våra hackade jordnötter med skal är ett traditionellt fågelfoder som är älskat av många fågelarter. De här nötterna är en riktig godbit och en uppskattad del i många fåglars kost.

Kvalitet som märks

Dessa jordnötter är av premiumkvalitet, endast det bästa är bra nog för dina vilda fåglar! De innehåller viktiga näringsämnen för en balanserad kost och är av utmärkt kvalitet.

Skänker energi

Dessa högkvalitativa hackade jordnötter innehåller protein, vitaminer och essentiella fettsyror, och tillhandahåller därför tillräckligt med energi till många av trädgårdens gäster. Nötterna älskas framför allt av små mesar, men även hackspettar, nötväckor och ekorrar uppskattar detta klassiska tillskott.

Hållbar förvaring

Förvara nötterna svalt och torrt, och undvik direkt solljus för att bibehålla deras höga kvalitet och näring.

Naturlig och ren

Våra jordnötter är rena och högkvalitativa naturprodukter. De innehåller inga tillsatser, smakförstärkare eller lockmedel, så det kan hända att fåglarna inte accepterar dem direkt och föredrar produkter från snabbköpet i början. Men om du endast erbjuder naturprodukter kommer du märka att detta foder accepteras bra efter några dagar, och att fågelflocken som samlas vid ditt fågelbord till och med växer.

Märk väl!

Fåglars beteende är inte detsamma varje säsong och vid varje väderförhållande. Kontakta specialister (t.ex. Naturskyddsföreningen eller fågelskyddsföreningar i ditt område) för bästa information om vilka fodertillägg du bör erbjuda vid olika tider på året och under vilka väderförhållanden.

Omfattning av leveransen

1x Lyra Pet Hackade Jordnötter med skal från Sydamerika - 10kg eller 25kg

Storlek: 10 kg

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande