Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Patagonia Men's Windshadow Parka

4 799 SEK

Tillfälligt slut
Set Square A line styled icon from Orion Icon Library. Storlekstabell
Storlek: XL
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Men's Windshadow Parka

Den vattentäta Windshadow Parka är utformad för att hålla dig varm och torr i kalla, våta förhållanden och är tillverkad av 100 % återvunnen polyester som stöder First Mile - ett initiativ med fokus på människor som erbjuder en inkomstkälla för nätverk för insamling av plastflaskor i låginkomstsamhällen. Med Thermogreen®-isolering i 100 % återvunnen polyester, gott om fickor och en justerbar huva och muddar är den här parkasen din dagliga följeslagare under stormiga dagar. Tillverkad i en Fair Trade Certified™-fabrik.

  • Yttertyget är tillverkat av 4,7 oz 2L 50D 100% återvunnen polyester FIRSTMILE ripstop; fodret är tillverkat av 2,2 oz 100% återvunnen polyester Oceancycle solid taffeta.
  • Skalet och fodret är behandlade med en DWR-finish (durable water repellent) utan PFC (perfluorerade kemikalier); skalet har även hydrofil PU-laminering.
  • Isolerad med 200 g Thermogreen® 100% återvunnen polyester i kroppen och 150 g i huvan och ärmarna.
  • Rymlig huva som dras åt med dragsko, dragkedja mitt fram och stormklaff med snäpplås håller kylan ute.
  • Framfickor värmer dina händer under kyliga dagar; en påsydd säkerhetsficka på vänster bröst och en invändig bröstficka rymmer dina värdesaker.
  • Justerbara ärmslut gör att du kan bära lager på lager och handskar.
  • Tillverkad i en Fair Trade Certified™-fabrik, vilket innebär att de som tillverkat denna produkt har fått en premie för sitt arbete.

Material:

H2No® Performance Standard skal: 2-lagers, 4,7 oz 150-denier 100% återvunnen polyester ripstop som stöder First Mile - ett initiativ med fokus på människor som erbjuder en inkomstkälla för nätverk för insamling av plastflaskor i låginkomstsamhällen; med en hydrofil PU-beläggning och en DWR-finish (durable water repellent). Foder: 2,2 oz 100 % återvunnen polyestertaft certifierad av OceanCycle och från kustsamhällen som riskerar att drabbas av plastföroreningar; med DWR-finish. Isolering: 200 g (kropp) och 150 g (huva/ärmar) Thermogreen® 100 % återvunnen polyester. DWR-finishen är tillverkad utan PFC (perfluorerade kemikalier).

Tillverkad i en Fair Trade Certified™-fabrik

Leveransen omfattar:

1x Patagonia Mens Windshadow Parka

Färg: Forge Grey
Storlek: XL

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande