Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lyra Pet Skalade Solrosfrön

179 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 5 kg
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Skalade Solrosfrön

  • Skalade solrosfrön är enkla att använda direkt till matning av vilda fåglar.
  • Fröna är en mun-smakfull gourmet-snack för många vilda fåglar.
  • De är rika på essentiella aminosyror, fluor, järn, koppar, magnesium och innehåller de nödvändiga vitaminerna för alla kornätande fåglar.
  • 100 % rena skalade solrosfrön med en renhet på 99,95 % - inga tillsatser, smakförstärkare eller lockmedel.

Ge dina vilda fåglar en energi-boost med dessa skalade solrosfrön från Tyskland. Rik på essentiella näringsämnen, erbjuder denna gourmet-snack en läcker behandling som kommer att locka en mängd olika fågelarter till din trädgård.

Premium Solrosfrön för vilda fåglar - Näringsrikt och Kraftfullt

Vad kan vara mer glädjande än att se vilda fåglar flockas till din trädgård? Våra skalade solrosfrön från Tyskland är ett utmärkt sätt att locka dessa bevingade besökare. De är inte bara en läcker gourmet-snack för fåglar, men de ger också en viktig energikälla som de behöver för att trivas.

Full av Näringsämnen

De här fröna är packade med essentiella aminosyror och mineraler som fluor, järn, koppar och magnesium. Dessutom innehåller de vitaminer som är nödvändiga för alla kornätande fåglar. Och bäst av allt, de är 100% naturliga - inga tillsatser, inga smakförstärkare och inga lockmedel.

Kvalitet du kan lita på

Våra solrosfrön har en renhet på 99,95%, vilket innebär att du får en produkt av högsta kvalitet. Och eftersom de är skalade kan fåglarna njuta av dem direkt, utan extra ansträngning. Observera att dessa frön är av "bagerikvalitet", men vi säljer dem som vilddjursmat, eftersom vi är en djuraffär, inte en livsmedelsbutik.

Slutligen, tänk på att olika fåglar kan ha olika preferenser vid olika tider av året och under olika väderförhållanden. Fråga gärna experter för att få reda på vilka foder som passar bäst för fåglarna i ditt område. Oavsett, dessa skalade solrosfrön är en fantastisk start för att skapa en inbjudande oas för vilda fåglar i din trädgård.

Storlek: 5 kg

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande