Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lyra Pet Strimmiga Solrosfrön

179 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Storlek: 5 kg
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Strimmiga Solrosfrön

  • Innehåller värdefulla fettsyror och näringsämnen, nödvändiga för fåglarnas energibehov.
  • Slipar och stärker fåglarnas näbbar genom att öppna och krossa fröna.
  • 100% naturliga randiga solrosfrön från Tyskland, fria från tillsatser och smakförstärkare.
  • Hög andel av vegetabiliskt olja, rik på essentiella aminosyror, fluor, järn, koppar och magnesium.

Dessa randiga solrosfrön från Tyskland är inte bara rika på värdefulla fettsyror och näringsämnen, de är också helt fria från tillsatser och smakförstärkare. En fantastisk naturprodukt som våra svenska fåglar älskar!

En naturprodukt som är lika bra för miljön som den är för fåglarna. Våra randiga solrosfrön kommer från Tyskland och är fullpackade med allt som våra svenska fåglar behöver. Från värdefulla fettsyror till nödvändiga näringsämnen - detta är det ultimata tillskottet till din fågelmatning.

Stärker och skärper näbbarna

Solrosfrön är inte bara goda – de hjälper också till att stärka och vässa fåglarnas näbbar. Genom att öppna och krossa fröna får fåglarna en naturlig övning som hjälper till att hålla näbben i toppskick.

100% Naturliga ingredienser

Våra solrosfrön innehåller inga tillsatser, smakförstärkare eller lockmedel. Detta är helt naturliga produkter som fåglarna älskar. Det kan ta några dagar för fåglarna att vänja sig vid det naturliga fodret, men snart nog kommer du se en ökande mängd fåglar flockas kring matplatsen.

Uppfyller fåglarnas näringsbehov

Fåglarna behöver en mängd olika näringsämnen för att hålla sig friska och starka. Våra solrosfrön innehåller allt från essentiella aminosyror till viktiga mineraler som fluor, järn, koppar och magnesium. Dessutom är de rika på vegetabilisk olja, vilket hjälper till att tillgodose fåglarnas energibehov.

Observera

Solrosfrön är en naturprodukt och kan därför variera i storlek och färg. Eventuella färgavvikelser eller förekomst av löv- och kvistrester utgör inte grund för reklamation. Vårt råd är att lagra solrosfröna på en sval och torr plats, undvik direkt solljus. Tänk på att fåglarnas beteende kan variera beroende på årstid och väder, så det är bäst att konsultera experter för att veta vilken typ av foder som bör erbjudas vid olika tillfällen.

Upplev hur enkelt det är att mata vildfåglar med våra randiga solrosfrön!

Storlek: 5 kg

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande