Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Lyra Pet Talgbollar med Nät

339 SEK

Ej i lager. Beställningsvara.
Storlek: 100 Stycke
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

Talgbollar med Nät

  • Premium Kvalitet: Endast det bästa för dina vilda fåglar!
  • Välbalanserad Kost: Med viktiga råvaror för en balanserad diet.
  • Utmärkt Kvalitet: Hos oss får du produkter av utmärkt kvalitet!
  • Tillverkad i Tyskland: HK Tyskland producerar dessa Meisen dumplingar med de bästa ingredienserna.

Dessa högkvalitativa talgbollar för vilda fåglar är tillverkade med premium råvaror som spannmålsflingor, fina frön och feta solrosfrön. Dessa Tysktillverkade talgbollar är en värdefull näringskälla för fåglar året runt.

Talgbollar är det mest populära fettfodret för vilda fåglar eftersom de kan hängas upp i trädgården året runt och älskas av inhemska sångfåglar.

Komposition

Talgbollarna innehåller en blandning av högkvalitativa råvaror som veteflingor/vetekli, majsmjöl, nötköttstalg, sorghum, hirs, solrosfrön, kalciumkarbonat och hackade jordnötter.

Nät

Talgbollarna kommer i antingen gult eller grönt nät.

Varför Talgbollar?

Talgbollar är ett populär matval för fåglar, särskilt mesar. De ges ofta på vintern när fåglarnas födoalternativ är begränsade och de behöver extra näringsämnen och energi för att överleva den kalla årstiden. Talgbollar består av en blandning av olika ingredienser som är specifikt anpassade till mesars behov, som nötter, frön, insekter och växter som mesar äter i naturen. Att mata med talgbollar kan bidra till att mesar och andra fåglar håller sig friska och överlever vintern.

När ska man Mata?

Talgbollar erbjuds bäst på vintern, när fåglarna behöver extra näring för att må optimalt i kylan. Det är oftast bäst att mata med talgbollar tidigt på morgonen eller sen eftermiddag när fåglarna är aktiva och behöver maten mest. Det är viktigt att fylla på regelbundet så att fåglarna alltid har tillräckligt med mat. Det är också en bra idé att mata i en skyddad miljö för att undvika att maten blir blöt eller stulen av andra djur.

Storlek: 100 Stycke

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande