Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Betala säkert med Klarna
14 dagars öppet köp

Westin W10 Braid

399 SEK

Finns i lager. Skickas vanligtvis inom 1-3 arbetsdagar.
Storlek: 0,10mm / 110 meter
Artikelnr:

Snabb leverans
14 dagars returrätt
Kostnadsfri rådgivning 0511 - 79 81 00
 

Produktinformation

W10 Braid

W10 Braided Line har utvecklats för sportfiskare som söker den ultimata flätlinan. Vår innovativa konstruktion ger en linje som kombinerar maximal styrka och nötningsbeständighet med en superlen yta. Konstruerad av premium japanska ultrahögmolekylära polyetenfibrer (UHMPE) med en 13X (12+1) design med 12 bärare vävda runt en central CORE-bärare för att producera en suveränt rund linje med förbättrad styrka jämfört med 8X flätade linjer. W10-flätan använder en "Advanced Ultra High PIC"-konstruktion med 56 vävningar per tum för en slätare yta och ökad nötningsbeständighet. Dessutom ger den tightare väven av "Advanced Ultra High PIC" den jämnaste ytan för längre, mer exakta kast. Gjutprestandan förbättras ytterligare av en Dura-Coating gelprocess som ger flätan en slätare, hydrofob yta, vilket minskar vattenabsorptionen och sänker friktionen. För att uppnå maximal färgstabilitet blötläggs W10 Braid i färgtankar innan den ugnshärdas för att "baka in" pigmentet och slutligen förseglas med en dura-coat för förbättrad livslängd.

  • Högpresterande 13X flätad lina
  • Premium japanska UHMPE-fibrer
  • Rund profil
  • CORE (12+1) – 12 bärare flätade tätt runt en central CORE bärare för att ge en jämnt rund linje, med ökad styrka
  • "Advanced Ultra High PIC" linjekonstruktion med 56 vävningar per tum ger högre nötningsbeständighet och en superlen yta
  • Double Dura-Coating-teknologi för utmärkt vattenavstötning, en slätare yta och lägre friktion, för längre, mer exakt gjutning.
  • Suverän färgbevarande
Färg: Pickled Pink
Storlek: 0,10mm / 110 meter

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Perfekt

Mycket bra

Bra

Acceptabel

Otillfredsställande